Jorssen, uw (e-)mobiliteitspartner - jorssen

Jorssen, uw (e-)mobiliteitspartner

Jorssen - E-mobility Jorssen, uw (e-)mobiliteitspartner

Uw Mobiliteitspartner

De beste keuze maken is niet zo gemakkelijk. Zowel de materie als de berekeningen zijn zeer complex. Jorssen helpt u graag de juiste mobiliteitsoplossing te kiezen. We stellen alles in het werk om u te ontzorgen en een gepersonaliseerde service op uw maat te bieden.

U mag erop rekenen. We breiden ons aanbod en service steeds verder uit door nieuwe samenwerkingen met partners zoals PlugInvest en B2Bike (fietsaankoop en -leasing).

Wij denken mee, innoveren en zorgen voor oplossingen op maat van uw bedrijf en medewerkers. Zo hopen we voor u dé partner te zijn voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Uw vloot in goede handen

Het Jorssen Fleet team is gespecialiseerd in maatwerk. Ons handelsmerk? Professionaliteit. We volgen nauwgezet de meest recente ontwikkelingen op gebied van mobiliteit, fiscaliteit en wetgeving. Samen met onze dienst na-verkoop garanderen we zorgeloos rijplezier voor u en uw medewerkers.

“Anno 2020, een jaar waarin het klimaat meer dan ooit centraal staat, is het quasi ondenkbaar niet stil te staan bij de impact van de werking van ons kantoor op het milieu. Toch wensten wij onze huisstijl te bewaren als zijnde modern en trendy. De MINI Electric bood ons de ideale combinatie van veilig, duurzaam én stijlvol rijden, wat de perfecte keuze maakte voor ons kantoor.

In 2019 besliste het kantoor om het wagenpark te vernieuwen. Nadat verschillende verkooppunten gecontacteerd werden, viel zowel de klantvriendelijkheid, de snelle service als de vakkundigheid van Jorssen op. Om deze redenen besloten we dan ook om met hen in zee te gaan.”

Chantal Van den Bosch

Advocaat en zaakvoerder van Advocatenkantoor Van den Bosch & Medewerkers

Wenst u ook advies op maat?

Terug naar boven