Onze Diensten - jorssen

Onze Diensten

EEN ONDERHOUD BIJ JORSSEN IS EEN ZEKERHEID VOOR JE WAGEN.

Terwijl wij genieten van het gemak en warmte van onze wagen tijdens regenachtige en koude dagen, rijdt je wagen wel in weer en wind voor jou overal naartoe. Ook in de hitte zorgt je wagen voor jouw afkoeling terwijl te braden in de zon. Jouw gemak heeft dus een keerzijde voor je wagen, waardoor hij dus ook de beste behandeling en nazicht verdient. Daarvoor kom je naar Jorssen. Met onze jarenlange expertise en full service staan wij klaar om je te helpen bij een nazicht, herstelling of onderhoud van je wagen.

Waarom heeft je wagen nood aan onderhoud?

Je wagen moet van tijd tot tijd nagekeken worden. Niet alleen voor het naleven van je garantie, maar ook voor de goede staat van je wagen. Je wilt immers niet dat je wagen in slechte staat rondrijdt of dat een probleem langer aansleept en zo voor ergere problemen zorgt. Het goed zorgen voor je wagen is ook nodig voor je eigen veiligheid, wat toch vanzelfsprekend is.

Waarom is het zo belangrijk om de termijnen van onderhoud na te leven?

Als eerste is dit zeer belangrijk voor de garantie. Er is een vooropgesteld maximum aantal kilometers dat je over het totaal kilometers voor je onderhoud mag zitten. Als je deze grens toch overschrijdt, dan valt je garantie weg en komt BMW niet meer in tussen voor de kosten van het onderhoud. 

Om dan maximaal van de garantie te kunnen genieten, is het belangrijk dat eventuele gebreken in een vroeg stadium kunnen opgespoord worden. Onderhoud van en herstellingen aan je wagen dienen daarom volgens de specificaties van de fabrikant en uiteraard strikt volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen worden uitgevoerd.

Verder is het natuurlijk voornamelijk om je wagen goed te verzorgen, net zoals hij dit ook voor jou doet. Hierdoor blijft de wagen ook betrouwbaar en ben je zeker van geen uitgestelde problemen die later erger terugkeren.  

Wat kan Jorssen voor jou extra betekenen? 

Onze dienst afterservice staat ook elke dag klaar om je verder te helpen bij al je vragen. We sommen hieronder dan ook even op waarmee wij je kunnen helpen en wat wij EXTRA doen voor jou. 

  1. Wij werken met originele onderdelen, de officiële software, gespecialiseerde techniekers en geven correct advies bij retentie door de juiste know-how te hebben. Bij ons kan je dus zeker zijn van een correcte behandeling.
  2. Wij verzekeren je van bandengarantie, banden pitstops en hebben voor jou een snelservice ter beschikking. Hierdoor ben je dus altijd zeker van een snelle en gemakkelijke hulp voorzien.
  3. Met het voorzien van een full check, aanbieden van een road assist en een proactieve opvolging voor het onderhoud zorgen wij dat je altijd voorzien bent van de beste ondersteuning.
  4. Wij werken met extra surplus services. Zo hebben wij vervangwagens in onze vloot, beschikking we over enkele fietsen en indien gewenst een chauffeur die klaar kan staan. 

Bekijk hieronder zeker ook onze na verkoop video over hoe we in corona tijden te werk gaan, zodat je ook op de hoogte bent van de werking voor als je in de toekomst langs komt met je wagen.

Ontdek hier onze diensten.

Onderhoud & herstellingen
Carrosserie
BMW & MINI Onderdelen

Contacteer ons.

Pechverhelping 24/7

Garantievoorwaarden: BMW